IDEAL logo

iDEAL is dé betaalmethode op internet waaraan alle grote Nederlandse banken meewerken. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je bestelling afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

iDEAL bied je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • Snellere betaling en dus snellere levering van je bestelling
PayPal logo

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen op internet. Aan een PayPal account is een bankrekening gekoppeld, vanwaar je geld kan storten op je PayPal rekening. Ook kan je vanaf je PayPal account geld terugstorten naar de gekoppelde bankrekening. Indien gewenst kan je een creditcard aan je PayPal account koppelen.

Wanneer je ervoor kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen doorgestuurd naar de website van PayPal. Indien je over een PayPal account beschikt, kan je hier inloggen en de betaling bevestigen. Wanneer je nieuw bent bij PayPal, kan je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Bancontact logo

Bankcontact is een betaalmethode uitsluitend bedoeld voor onze Belgische klanten. Het betaalsysteem is een samenwerking van een aantal Belgische banken en lijkt veel op het Nederlandse betaalsysteem iDeal. Je rekent met Bankcontact vertrouwd af via de betaalpagina van je eigen online bank. Je eigen bank zorgt voor zeer strenge veiligheidssystemen voor je online betalingen.

Inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bij Bankcontact aangesloten bank, kunnen online betalingen verrichten via Bankcontact. Na het plaatsen van je bestelling word je doorgestuurd naar de Bankcontact betaalpagina.

Sepa overboeking

Je order wordt in behandeling genomen na bijschrijving.

Indien je tijdens het betaalproces voor overboeking kiest, ontvangt je instructies voor het uitvoeren van je betaling van Stichting Mollie Payments. Mollie verwerkt de betalingen voor Peter Bausch.

Na het invullen van je gegevens, word je doorgestuurd naar de website van Mollie waar je de betaalinstructies ontvangt. Ook ontvang je een e-mail met daarin de betaalinstructies. De instructies bevatten o.a. het rekeningnummer van Mollie en een uniek betaalkenmerk.

Het overnemen van het juiste kenmerk en rekeningnummer is natuurlijk wel wat foutgevoelig. Er is daarom ook een mogelijkheid om simpelweg een QR-code in te scannen en op deze manier te betalen. Heb je een rekening bij de ING of bunq en beschik je over de app van de bank? Dan kan je de overboeking uitvoeren door de QR-code te scannen.