Garantie

Op alle elektrische apparaten van het merk Peter Bausch zit standaard 2 jaar garantie.

Een garantie claim kan je via telefoonnummer 038-4214910 aan ons melden. Uiteraard kan je ons ook een e-mail sturen naar info@peterbausch.nl. Vermeld hierin dan je bestelnummer, besteldatum, naam, adres, telefoonnummer en een omschrijving van het probleem.

Zodra een product bij ons binnenkomt voor een garantieaanvraag zullen wij eerst beoordelen of het probleem binnen of buiten garantie valt. Producten met (interne) vocht-, val-, stoot-, of drukschade vallen in de meeste gevallen buiten garantie. Valt je probleem onder garantie dan kan je kosteloos een nieuw apparaat toegestuurd krijgen.

Verzendkosten van u naar Peter Bausch Nederland

In eerste instantie dien je de verzending naar Peter Bausch Nederland altijd zelf te betalen. Je kan deze tot een maximum van €15,- bij Peter Bausch Nederland declareren in de volgende gevallen:

  • Peter Bausch Nederland heeft een ander product geleverd dan het bestelde product.
  • Er is sprake van een defect binnen de garantietermijn en -voorwaarden.

In andere gevallen zijn de verzendkosten voor je eigen rekening.

Dien een declaratie van verzendkosten altijd in via een e-mail naar info@peterbausch.nl onder vermelding van je IBAN, zodat deze zo soepel mogelijk kan worden afgehandeld.

Vervolgschade

M. van Ommen Trading-Zwolle is in geen geval verantwoordelijk voor eventuele vervolgschade die ontstaat door een defect, een incomplete levering of schade ontstaan tijdens het transport. Bij het in ontvangst nemen van je bestelling, dien je zelf te controleren of je bestelling compleet is, het juiste product is geleverd en of er eventuele schade is ontstaan. Wij doen ons uiterste best een nalevering of vervanging door schade zo snel mogelijk te realiseren.

Uiteraard doen wij alles wat binnen ons bereik ligt om de afgesproken levertijden na te komen. Vanzelfsprekend zijn wij hierin o.a. ook afhankelijk van onze pakketvervoerders. Onvoorziene omstandigheden en/of overmacht situaties met betrekkingen tot leveringen kunnen we helaas niet uitsluiten. Voor schade die ontstaat door oponthoud, kunnen wij niet de verantwoordelijkheid dragen.