Peter Bausch Nederland is onderdeel van M. van Ommen Trading-Zwolle.
M. van Ommen Trading-Zwolle is eigenaar van de webshop www.peterbausch.nl

Peter Bausch

Sinds de oprichting in 1919 is de firma Peter Bausch GmbH & Co KG gevestigd in Ronsdorf, Duitsland.
De productie van kleine boormachines was vanaf 1978 het logische gevolg bij de ontwikkeling van het assortiment als specialist voor hobbyartikelen en werd steeds verder uitgebouwd.

Na de doorontwikkeling van kleine electro apparaten hebben ze sinds de jaren ’80 een manicure en pedicure assortiment. Een onderdeel is de PEDIPEEL – een duurzaam eeltverwijderingsapparaat.
Onderdeel van hun bedrijfsfilosofie is een voortdurende ontwikkeling. Zo hebben ze in de laatste jaren op het gebied van Beauty artikelen het assortiment steeds verder uitgebreid.

Kwaliteit

Made in Germany – de BAUSCH manicure en pedicure apparaten worden in Wuppertal, Duitsland geproduceerd. Het handmatig samenstellen waarborgt het hoge kwaliteitsniveau. Bovendien wordt elk apparaat bij de eindcontrole handmatig gecontroleerd op alle functies.

De naam Peter Bausch garandeert een hoge kwaliteit. Wij verbinden onze naam en de vormgeving van onze producten met de hoogste kwaliteit en leveren producten waar je met plezier mee werkt. De tevredenheid van onze klanten is bij alles wat we doen een leidraad voor onze werkwijze.

Het CE-keurmerk bevestigt dat wij voldoen aan de wezenlijke en relevante Europese richtlijnen. Al onze producten hebben het CE-keurmerk.