Herroepingsrecht

Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je je bestelling zonder opgaaf van redenen herroepen. Je dient je dan binnen deze termijn bij ons te melden via het ‘modelformulier voor herroeping’ op de website of een e-mail te sturen naar info@peterbausch.nl onder vermelding van ‘herroeping’.

Als je de bestelling inmiddels al hebt ontvangen kan je deze zo spoedig mogelijk retourneren, voor instructies kijk je bij ‘retourvoorwaarden’. Wanneer wij je retour, die voldoet aan de retourvoorwaarden, ontvangen krijg je zo spoedig mogelijk je geld en de verzendkosten terug. De terugbetaling geschiedt op dezelfde manier en met hetzelfde betaalmiddel als de klant heeft gebruikt.

De gemaakte kosten voor het retourneren van je bestelling zijn echter wel voor rekening van de klant.

Wanneer je herroept en de bestelling is nog niet verzonden, dan is het melden alleen voldoende. Je hoeft dan verder niets te doen.

Let goed op wat wel en niet geretourneerd kan worden en in welke staat de producten moeten verkeren. Het bedrag dat wordt terugbetaald is afhankelijk van eventuele waardevermindering van het product.

Wanneer het product onvoldoende of niet gefrankeerd is teruggestuurd kunnen wij kosten in rekening brengen. Wanneer een product verder is uitgepakt en getest dan noodzakelijk om vast te stellen wat de kenmerken en werking van het product is, wordt er waardevermindering in rekening gebracht.

Het modelformulier voor herroeping vindt u hier: modelformulier voor herroeping.

Retourinstructies
  1. Meld je retour altijd eerst, en binnen 14 dagen, retour melden kan door een mail te sturen naar info@peterbausch.nl.
  2. Stuur zo spoedig mogelijk, maar tenminste binnen 14 dagen, je bestelling en een kopie van het aankoopbewijs in originele verpakking op.
  3. Retouradres:
    Peter Bausch Nederland
    Hoekerweg 6
    8042 PH Zwolle
  4. Bewaar het retourbewijs.
Uitsluitingen van het herroepingsrecht

Wanneer producten niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

Dit houdt in dat alle manicure / pedicure apparaten en eeltverwijderaars wel getest (aan/uit zetten) maar niet gebruikt (op de huid of nagels) mogen zijn.

Zit er een seal op het doosje of zakje van een navulling of opzetstuk, dan mag deze niet verbroken zijn.

Als je vragen hebt over of je product aan de retourvoorwaarden voldoet, kan je contact met ons opnemen via e-mailadres info@peterbausch.nl